ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

هشدار برادر امیر قطر به عربستان

برادر امیر قطر تاکید کرد کشورش خواهان جنگ نیست،ولی در صورتی که چنین جنگی رخ دهد، برای آن آماده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ خلیفه بن حمد آل ثانی برادر امیر قطر تاکید کرد کشورش خواهان جنگ نیست،ولی در صورتی که چنین جنگی رخ دهد، برای آن آماده است.

 

خلیفه بن حمد آل ثانی برادر تمیم آل ثانی امیر قطر در توئیتی در صفحه شخصی خود نوشت ما منادی و خواهان جنگ نیستیم، ولی کسی که برای جنگ تلاش کند یا به فکر تجاوزگری به کشورمان بیفتد، ما تمام آنچه را در اختیار داریم فدای وطن و رهبرمان، تمیم(امیر قطر) خواهیم کرد.

 

پیشتر فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود بالگردهای تهاجمی پیشرفته از نوع آپاچی به نیروی هوایی قطر خبر داده بود. ارتش قطر اعلام کرده بود که 24 فروند بالگرد آپاچی آمریکایی را در سال 2019 دریافت خواهد کرد و قطر اولین کشوری عربی خواهد بود که چنین بالگردهایی را در اختیار خواهد داشت.

 

چهار کشور عربی عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر از پنجم ژوئن 2017 پس از وارد کردن اتهام‌هایی علیه قطر از جمله حمایت این کشور از گروه‌های تروریستی و داشتن روابط گسترده با ایران تحریم کرده‌‌اند. و عملاً در محاصره اقتصادی، سیاسی و جغرافیایی قرار دادند.

 

این در حالی است که دوحه همه این اتهامات را رد کرده و آن را بی‌پایه و اساس خوانده است. از ابتدای این بحران کویت نقش میانجی را برای حل اختلافات بین قطر و چهار کشور شورای همکاری خلیج‌فارس ایفا کرده است، اما این بحران دیپلماتیک هنوز حل نشده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار